STYLIST & INTERNATIONAL TRAINING
@Costa_Perruquer

Stylist & International Training
El coaching en els seminaris de Costa Perruquer es basa en facilitar el creixement de les persones entrenant-les perquè elles mateixes aportin solucions, aprenent a millorar els aspectes que no funcionen de la seva empresa.
El coaching de @costaperruquer ajuda a millorar la capacitat de lideratge dels perruquers que volen créixer i realitzar-lo amb més facilitat i superant les seves limitacions, perquè puguin prendre decisions importants i treballar amb una bona orientació. 
Ramon Costa ha realitzat cursos pels perruquers de Manhattan (Nova York, EUA) i pels estudiants de l’escola nacional de perruqueria de La Habana (Cuba). També ha treballat en els congressos internacionals Expo Beauty Show de CDMX i el Salon Métamorphoses de França. Guardonat amb la Q de qualitat theQhair i l’estrella Global Salón.
Nova York, La Habana, Ciutat de Mèxic, Los Angeles, Brasil, França, Marroc, Canàries, Madrid, Pontevedra, Sitges, Girona, Menorca, Barcelona, Bilbao, València, Màlaga, Vic, Cornellà de Llobregat… són algunes de les ciutats i països on Ramon Costa ha impartit formació a estilistes.
Fires i Congressos
Costa Perruquer ha treballat per a les fires i congressos internacionals: Salón Look (Madrid, en dues ocasions), Cosmobeauty (Barcelona, en cinc ocasions), Salon Métamorphoses (França), Expo Beauty Show (Ciutat de Mèxic), XXX Teach in Jornades Llongueras (Barcelona). 


Costa Perruquer ha treballat per a les següents empreses: L’Oréal, Eugène Perma Professionnel, Resal Mabekos (Tahe), Eva Professional, KIN Cosmetics, Revlon, Erayba Hair Cosmetics, Lendan, Lakmé Cosmetics, Lewex, Torroglosa Profesional, Montibel·lo i Medavita (Itàlia). 


Ramon Costa ha treballat pels gremis de perruquers de Girona, Barcelona, Bages i Menorca. També ha treballat pel centre d’ensenyament CEM i pels distribuïdors de productes cosmètics Atlántico Hair Professional i A&M Look.
💈 Atenem amb cita prèvia , per demanar hora :


☎️972570461  📱WhatsApp i Telegram: 609.386.651
https://api.whatsapp.com/send/?phone=34609386651&text


🌍 www.costaperruquer.com
🌎https://vm.tiktok.com/ZMdwpread/
🌎 https:/ramoncostaperruquer.blogspot.com
🌎 https://costaperruquer.wordpress.com
🌎https://blog.costaperruquer.com
🌍https://www.youtube.com/c/COSTAPERRUQUER


🕹C/ Santa Maria n. 27   17820 #banyoles 📩 costaperruquer@icloud.com 
#topsalon #perruqueriabanyoles #lovecostaperruquer Som #debanyoles #costaperruquer #pladelestany #savoirfaire #fashion #style 


https://youtu.be/mix0jokZ0Zo
Tractament reparador amb complex de Queratina. Amb @alisalohan


www.costaperruquer.com/60anyscostaperruquer.html


https://costaperruquer.wordpress.com/contactar/